KARA'DAN ALAN VE DEMİR'E KÖMÜRSPOR FORMASI

25 Haziran'da başlayacak Şemsi Denizer turnuvası öncesinde turnuva organizatörü Hacı Kara hem destek hemde hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.... Kara Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Genel Maden İşçleri Genel Sekreteri Tayfun Demir'i ziyaret ederek Kömürspor forması hediye etti.. 
Zonguldaklı eski futbol Hacı Kara tarafından merhum eski genel maden işçleri sendikası başkanı Şemsi Denizer'in anısına düzenlenen ve bu yıl 7'incisi yapılacak olan Şemsi Denizer futbol turnuvası 25 Haziran'da başlayacak. Gençler ve Veteranlar olmak üzere 2 kategoride yapılacak olan Şemsi Denizer futbol turnuvasının ödülü ise 1000TL olarak belirlendi. Gençlerde para ödülü verilirken veteranlarda ise kupa verilecek. 
Turnuvanın organizatörlüğü yapan Hacı Kara, turnuva öncesinde destek turuna çıktı. Eski futbolcu Hacı Kara ilk olarak yeni seçilen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak destek istedi. Kara ardından Başkan Alan'a isminin yazılı oldu 67 numaralı Zonguldak Kömürspor forması hediyeti etti. Başkan Alan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek böyle bir güzel organizasyona maddi ve manevi  elinde gelen desteği vereceğini söyledi. Kara son olarak ise Genel Maden İşçleri(GMİS) Genel Sekreterliği görevine getirelen Tayfun Demir'e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından ise Kara, Demir'e isminin yazılı olduğunu Kömürspor forması hediye etti. 
Emre Can Bayram