KARAELMAS'TA "ŞEN" SEÇİM...
Mahalleyi gezerken, vatandaşların derdine derman oldu....

Zonguldak’ın en büyük mahallelerinden Karaelmas Mahallesi Muhtar Adayı Recep Şen, aza heyeti ve mahallenin ileri gelenleriyle birlikte mahalleyi dolaştı. Mahalle sınırları içindeki her noktaya giderek vatandaşlarla buluşan Muhtar Şen ve ekibi, diğer taraftan çözülmesi gereken sorunları not etti. Bu arada bir evin etrafında patlayan kanalizasyona rastgelen Şen, zor durumdaki mahalle sakinlerinin derdine derman oldu. Belediye yetkililerini arayarak sorunu ileten Şen, ekiplerin kanalizasyonu onaracağı sözü verdiğini belirtti.  

Vatandaşlarla bir araya gelen ve broşür dağıtarak destek isteyen Şen, “Beni tanıyorsunuz. Ben de mahallemiz tanıyorum. Her noktasını biliyorum. Allah’ın izniyle seçilirsem elimden gelen gayreti göstereceğim.  Mahallemizin her türlü sorunu ve vatandaşımızın sıkıntılarını gidermek için takipçi olacağız.” Dedi.

Mahalle sakinleri de “Biz seni biliyoruz. Mahallemizi senden iyi tanıyan olmaz. Bizde sizi destekliyoruz” şeklinde konuştu.

SEÇİMİÇİN GEZERKEN, VATANDAŞIN SORUNUNA ÇARE OLDU

Muhtar Şen ve beraberindeki heyet, seçim gezisi yaptığı sırada Bilim Sokak üzerinde Sağlık Ocağı karşısında kanalizasyon patlağına maruz kalan mahalle sakinlerine yardım etti.

Sami Maden isimli vatandaşın oturduğu ikametin yakınında, yol kenarında patlayan kanalizasyonu gören Muhtar Şen, Zonguldak Belediyesi Kanalizasyon İşleri Müdürünü arayarak sorunu bildirdi. Kanalizasyon İşleri Müdürü olay mahalline ekip göndereceğini belirtti. Mahalle sakini Sami Maden, Muhtar adayı Recep Şen’e teşekkür etti.

İKİNCİ MAKAS’TAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Mahallenin her noktasını gezerek hem vatandaşlarla görüşen hem de sorunları yerinde gören Recep Şen, muhtarlık görevini alınca aksaklıkların giderilmesi için elinden gelen çabayı göstereceğini ve bütün sorunların takipçisi olacağını kaydetti.

Alsancak caddesi ve Fındıksuyu mevkisinde Roman vatandaşlarla da görüşen Şen, yoğun ilgi gördü. Alsancak caddesi üzerindeki açıktan akan heyelan ve boruk yolların içler acısı halini bizzat gören heyet, Belediye Başkanıyla görüşerek takipçi olacakları sözünü verdi. 31 Mart2019’da yapılacak seçimleri, vatandaşların desteğiyle kazanacaklarını sözlerine ekledi. 

Haber: Abdullah Karabacak