Zonguldak Bülent Ecevit ÜniversitesiTürkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER), üniversitede eğitim gören uluslararası öğrenciler için iftar düzenledi.

Üniversite Konukevi'nde27 Mayıs Pazartesi günügerçekleşen iftar programına, Vali Erdoğan Bektaş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, rektör yardımcıları, üniversite yönetimi TÖMER akademik ve idari personeli ile üniversitemizde öğrenim görmekte olan uluslararası öğrenciler katıldı.

İftar sonrasında Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Vali Erdoğan Bektaş öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Bektaş yaptığı açıklamada,uluslararası öğrencilerin misafirlerimiz olduğunu ve Ramazan ayında iftar vesilesiyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek bu buluşma için Rektör Prof. Dr. Çufalı’ya teşekkür etti.

Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise üniversite olarak uluslararasılaşma hedefi doğrultusunda farklı ülkelerden öğrencilerin eğitimlerinde üniversitemizi tercih etmelerininkendilerini memnun ettiğini belirterek,öğrenci sayısının artması için çalışma başlatıldığını ve önümüzdeki yıl öğrenci sayısında önemli artışlar beklendiğini ifade etti.(Haber merkezi)