Zabıta Karakollarını kapatan Zonguldak Belediyesi Başkan Yardımcısı Şenol Şanal’ın görevli olarak İzmir’e gittiği gün Başkan Muharrem Akdemir karakolları yeniden hizmete açıldı

Karakolda kavga var!

Zonguldak Belediyesi Başkan Yardımcısı Şenol Şanal’ın personel yetersizliği  ve verimli çalışmadıkları gerekçesiyle ay başında kapattırdığı Soğuksu Pazaryeri ve Belediye Kütür Merkezi’nde hizmet veren zabıta karakolları dün apar topar açıldı. Karakolların Şenol Şanal’ın Belediyeler Birliği toplantısı için görevli olarak İzmir’e gittiği günün fırsat bilinerek açılması da belediye içerisinde kavganın ne denli büyük olduğunu gözler önüne serdi. Yaklaşık 20 gündür kapalı olan zabıta karakolları dün faaliyete başladı.

ŞENOL ŞANAL, ZABITA MÜDÜRÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda zabıta karakollarının kapatılma kararının ardından Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, Zabıta Müdürü Murat Yanık hakkında telefonda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Yanık hakkında idari soruşturma başlatılması için resmi yazı ile başvurmuştu. Bir süredir Başkan Muharrem Akdemir’le fikir ayrılığı içerisinde olduğu bilinen Şanal’ın,  Belediyeler Biriliği Toplantısı için gittiği İzmir dönüşü nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.