KARATECİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan geçtiğimiz aylarda karete branşında şampiyon olan ve derece alan sporcuları ödüllendirdi. 
***************
Zonguldaklı Karateciler Hazal Çatma, Sude Erdoğan, Havvanur Velioğlu, Bekir Kaya, İlayda Kara, Oktay Ören ve Mahmut Cin antrenör Bülent Çicek yönetiminde geçtiğimiz aylarda korona virüs öncesinde ay yıldızlı forma altında Antalya'da şampiyonada derece alarak göğsümüzü kabartmıştı. Ardından Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, şampiyon olan ve derece alan karatecileri makamında ağırlayarak aldıkları başalarılardan dolayı tebrik etti.  Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik'le iletişime geçirek karetecileri ödüllendirdi. Özçelik, antrenör Çiçek'e ulaşarak Başkan Alan'ın gönderdiği hediyeleri teslim ettti. 
Antrenör Bülent Çicek, ''Belediye Başkanımız Dr Ömer Selim Alanın Avrupa şampiyonasında madalya almış sporcularıma ve şahsıma güzel bir hediyesi kendilerine teşekkür ediyorum. Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelikede güleryüzlü samimi misafirperverliği için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda da daha çok çalışarak yeni başarılara imza atacağız. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram