KAPTAN ÇEVİK KÖMÜRSPOR'DA 
Zonguldak Kömürspor transferde sessizliğini bozdu... Zonguldak Kömürspor, dış transfer çalışmaları kapsamında Keçiörengücüspor'un 30 yaşındaki stoper oyuncusu Hakan Çevik'i transfer etti.
************
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde  iç ve dış transferler çalışmalarına devam ediyor. Zonguldak Kömürspor, Keçiörengücüspor'un takım kaptanlığı yapan 30 yaşındaki tecrübeli stoper oyuncusu Hakan Çevik'i kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu Hakan Çevik bugün Zonguldak'a gelerek Genel Kaptan Hakan Hürfikir ve teknik direktör Serkan Afacan nezaretinde 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Çanakkale Dardanelspor altyapısında yetişen tecrübeli stoper oyuncusu Hakan Çevik, Şanlıurfaspor, Bozuyükspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Giresunspor, Gümüşhanespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş ve Keçiörengücüspor formalarını giydi.
Deneyimli stoper oyuncusu Çevik, TFF 1.Lig 75, TFF 2.Lig 201, TFF 3.Lig 47, Türkiye Kupasında ise 16 maçı bulunuyor.
''Kömürspor taraftarı olan ve büyük bir camia'''
Zonguldak Kömürspor'un yeni transferi Hakan Çevik, Kömürspor'un taraftarı olan ve büyük bir camia olduğunu söyleyerek, ''Beni burayı getirenleri mahçup etmemek istiyorum. Öncelikle sezonu iyi bir şekilde geçirmek istiyoruz. Zonguldak Kömürspor büyük bir camia taraftarı olan bir camia. İnşallah bu taraftar ve camiaya laik olmaya çalışacağım. Sezon sonunda da taraftar ve camia olarak ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz''dedi.
Emre Can Bayram