KENDİMİZİ TELAFİ EDECEĞİZ
Zonguldak Kömrspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, hafta kendi sahalarında 2-1 mağlup oldukları Yeni Çorumspor maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor'un teknik patronu Serkan Afacan, kaybettikleri Yeni Çorumspor maçından ders çıkardıklarını söyleyerek, Hacettepespor galibiyetiyle kendilerini telafi edeceklerini belirtti. 
''Bu haftayı öğrendiğimiz hafta olarak kabul edeceğiz''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, bu haftayı öğrendikleri hafta olarak kabul edeceklerini söyleyerek, ''Maça aslında çok iyi başlamadık. Fakat istediğimizi oyun kabul ettiremediğimize rağmen gol pozisyonu bulduk. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlar var değerlendirimedik. Ondan sonraki bölümde golü bulmamıza rağmen ikinci yarı özellikle maça başlarken futbolcılarıma söyledim topun bizde kaldığı bizim iyi oynadığımız pozisyonlar bulmamız gerektiğini söyledim. Yeni Çorum takımı bu ligin iyi takımlarından biri. Bu tür maçlar bazen kaybedeceğimiz bazende kazandığımız öğrendiğimiz maçlar olacak. Bu haftayı öğrendiğimiz hafta olarak kabul edeceğiz. Futbolcularımöı yürekten kutluyorum. Bu telafi edecek gücümüz var bizim''diye konuştu.
''Kaleci Sinan hafta başında antrenmanlara katılacak''
Kaleci Sinan Ören'in sakatlıkdan kurtulduğunu ifade eden Afacan, ''Berkan'ın hafif sakatlığı var onu riske etmek istemedik. Serhat'ında bizim hiç onaylamadığımız bir talihsiz bir kırmızı kart gördü. Sinan da önümüzdeki haftadan itibaren bizle birlikte çalışacak. Takım içinde rotasyonlarla olacak''diye konuştu.
Emre Can Bayram