Kilimli İsmet İnönü İlkokulu’nun bahçesi çiçeklendi.

Kilimli İsmet İnönü İlkokulu'nun okul temsilcisi Deniz Özgür'ün talebi üzerine Kilimli Engelliler Derneği tarafından okul bahçesine lavanta, gül, biberiye ve elwoodi gibi süs bitkileri dikildi. Fidan dikimine Çatalağzı Engelliler Derneği de destek verdi.

Fidan dikimine, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Okul Müdürü Cengizhan Soysal, Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kilimli Engelliler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İsmet İnönü İlkokulu Müdürü, Müdür Yardımcısı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler, okullarının adeta çiçek bahçesine çevrilmesinin sevincini yaşadı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, “Kilimli İsmet İnönü İlkokulu'nda okul temsilcisi Deniz Özgür kızımızın ricasıyla okul bahçesinde lavanta, gül, biberiye ve elwoodi gibi süs bitkilerinin ekimini öğrencilerimizle birlikte yaptık. Her sınıf kendi fidanlarının dikimine yardımcı oldu ve öğrenciler fidanlarının büyümesini takip edeceklerini belirttiler. Fidanların ekim alanlarının hazırlanması için okul bahçesinin yeniden düzenlemesini yapan Kilimli Belediyesi çalışanları ve başkanımız Ali Aslankılıç'a teşekkür ediyoruz. Okulumuzun daha da güzelleşmesine katkımız olduysa ne mutlu bize. Öğrenci ve öğretmenlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz." denildi. (Haber Merkezi)