KİLİMLİ Mİ? GELİK Mİ?
Şampiyonluk yarışında 2 aday var... Lider Kilimli Belediyespor yarışı  5 puan önde götürüken Gelikspor ise yarışı son haftalara kadar bırakmayacağı gözüküyor. 
**************
Süper Amatör Ligde Lider Kilimli Belediyespor ligde şampiyonluğa koşuyor. Teknik direktör Serkan Bankoğlu yönetiminde ligde üst üste 14.galibiyetini alan Kilimli Belediyespor engel tanımıyor. Sarı Siyahlı ekip son olarak ligde Ereğli Yenimahallespor engelini 2-1 geçerek adeta rakip tanımaz hale geldi. 
Öte yandan Lider Kilimli Belediyespor'un en yakın takipçisi Gelikspor ise yarışı bırakmıyor. Gelikspor ise hafta sonu Kozlu İhsaniyespor'u 7-1 yenerek bu yarışta bende varım dedi. Kilimli Belediyespor'un 50 puanı bulunurken, Gelikspor ise 45 puanı bulunuyor. Kilimli  Belediyespor son iki maçında Akınspor ve Çaydeğirmeni Belediyespor karşılaşacak. Gelikspor ise İstasyon Gemicilerspor ve Muslu Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde kalan 3 haftada şampiyonluğu kimin göğüsleyeceği merak konusu olurken 2 takım şampiyonluk yarışını fair play çercevesinde götüreceği gözüküyor. 
Son maç şampiyonlu belirleyebilir
Diğer yandan Lider Kilimli Belediyespor'un puan kaybetmesi halinde Gelikspor büyük bir avantaj yakılıyor. Gelikspor son haftada deplasmanda Kilimli Belediyespor'u konuk olacak. yarışının son haftaya kaldığı takdirde son maç şampiyonluğu belirleyebilir. 
Emre Can Bayram