Zonguldak Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, “Kan bağışlıyor hayat kurtarıyor” etkinliğine verdiği destekten dolayı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür plaketi verdi.

 

Çaycuma’da, her yıl geleneksel olarak yapılan kan bağış kampanyası, geçtiğimiz 13 Eylül tarihinde bir kez daha düzenlendi. “Kan bağışlıyor hayat kurtarıyor” adıyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kampanyaya Çaycuma Belediyesi yoğun destek verdi. Kampanyanın tanıtımı, çadırların kurulacağı alan hazırlığı gibi hizmetleri yapan belediye personeli bunun yanı sıra bizzat kan vererek katılım sağladı. Bir gün süren kampanyada, diğer vatandaşların da katılımıyla 220 ünite kan toplandı.

 

KURUM VE ŞAHSI ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Koordinatörü Özcan Güler ve Kızılay Çaycuma Temsilcisi Raci Sönmez, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya, kampanyalarına verdiği destekten dolayı bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Çaycuma Belediyesi Meclis Üyesi Onur Yiğit’in de hazır bulunduğu ziyarette, Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Alan, desteklerinden dolayı, kurum ve şahsı adına Başkan Kantarcı’ya teşekkür ederek bir plaket sundu. Kızılay’a destek vermeyi hem kurum hem de vatandaş olarak önemli bulduğunu söyleyen Başkan Kantarcı teşekkür ederek plaketi aldı.