KOMBİNELERE YOĞUN İLGİ 

Zonguldak Kömürspor'a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan kombine kartlar piyasiya sürüldü... 150 TL'den piyasıya çıkan kombine kartlara Ak Parti Belediye Mecli Üyesi ve Genç Zonguldak tribün lideri Gökhan Çüteli'de kombine kart alarak Kömürspor'a destek verdi. 
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'a maddi gelir sağlamak amacıyla  ilk etapta 1000 bin adet bastırılan kombine kartlar piyasiya sürüldü. 150 TL'den satılan kombine kartlara kırmızı lacivertli taraftarlarda yoğun ilgi gösteriliyor. Kombine kartlardan elde edilecek gelirle Zonguldak Kömürspor Kulübünün bir nebze olsun rahatlaması planlanıyor. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından bizzat satılan kombine kartlara bir destekde Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Genç Zonguldak tribün lider Gökhan Çüteli destek verdi. Çüteli, kombine kartlarda satılan alarak Kömürspor takımına destek verdi.
Başkan Caner; ''Elimizdeki kombineleri kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,ellerinde ki kombineleri kısa sürede bitirmeyi istediklerini söyleyerek,  ''İlk kombinemizi Önder Özen Turgut arkadaşımız aldı. Daha sonrada Bülent Ecevit Üniversitesinde profesör arkadaşımız Yılmaz Yıldırım hocamıza kombine kart verdik. İşadamlarımızdan Haluk Bayraktar arkadaşımız kombine kart alarak destek verdi. Bugünde Belediye meclis üyemiz hemde cefekar tribün liderimiz kombine kart alarak kulübümüze destek verdi. Aynı zamanda Avukat Hasan Behçet arkadaşımıza kombine verdik. Herkese teşekkür ediyoruz. Kombine kart satışlarımız başlamıştır. Şuanda 1000 adet bastırdık inşallah daha sonra bunu da yükseltmek istiyoruz. Bu üzerimizde karamsarlığı aşacağız. Vali Beylede görüştük. Belediye Başkanımöız, İl Başkanımız ve milletvekillerimizle el ele vererek bu durumu aşacağız. Elimizden gelen imkanlar doğrultusunda iyi bir takım kurarak sahaya çıkacağız''dedi. 
Belediye Meclis Üyesi Çüteli; ''Kömürspor şehirin ortak paydası''
Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Genç Zonguldak tribün lideri Gökhan Çüteli,Zonguldak Kömürspor'un şehirin ortak paydası olduğunu ifade ederek, ''Başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun diliyorum. Zonguldakspor şehirin ortak paydası. İnsanlar maçlara geldikçe bütün olumsuzlukları unutuyorlar. Sayın Valimiz önderliğinde Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan destek çıkacağını söyledi. Bu anlamda ona da teşekkür ediyoruz. Belediye meclis üyesi ve tribün lideri olarak herkesin Zonguldak Kömürspor'a destek çıkmasını rica ediyorum. Yeni sezonda başarılar diliyorum. Eğer kombinelere destek verirsek kısa sürede bu işi götürürüz''diye konuştu. 
Emre Can Bayram