KÖMÜRSPOR'A CAN SUYU OLUR
Zonguldak Kömürspor yönetimi Zonguldak Kömürspor otoparkının elinden alınması durumunda alternatif çözüm olarak Acılık Katlı otoparkı talep etmeye hazırlanıyor. 
**********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un tek sabit gelir kapısı olan Zonguldak Kömürspor otoparkı kısa bir süre içerisinde Lavuar Alanı projesiyle kapsamında elinden alınacak. Kırmızı Lacivertli takım Zongudak Kömürspor otoparkının elinden alınması durumuna karşı çözüm arayışları içerisine girdi.
Kırmızı Lacivertli kulüp Zonguldak Kömürspor otoparkının elinden alınması durumunda alternatif çözüm olarak Acılık'da bulunan Katlı otoparkı gözüne kestirdi. Zonguldak Kömürspor yönetimi maddi ve manevi kulübe destek veren Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'dan katlı otoparkı talep ederek kulübe sabit gelir kazandırmayı planlıyor.Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın otoparkı verdiği takdirde ise Kömürspor'a büyük bir gelir kapısı olacak. 
Zonguldak Belediyesi Katlı otoparkın fiyat listesi de herkesime hitap ediyor.Fiyat listesi, 0 - 30 dakika arası park ücretsiz,0 - 60 dakika arası park ücreti 2,5 TL, 0 - 2 saate kadar park ücreti 5 TL, 0 - 3 saate kadar park ücreti 6 TL, Günlük park ücreti 10 TL, 1 Aylık abonman ücreti 210 TL olarak belirlendi. 
Emre Can Bayram