KÖMÜRSPOR ANTRENMANLARI BIRAKMIYOR 
Korona virüs nedeniyle antrenmanlarını uzaktan eğitimlerle sürdüren Zonguldak Kömürspor, her gün düzenli uyguladıkları metotlarla kondisyonunu koruyor. 
*************
Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle 3.397 kişi hayatını kaybederken, 126.045 kişi tedavi altına alındı. Alınan tedbriler doğrultusunda geçtiğimiz aylarda ilk önce spor müsabakaları seyircisiz oynanmış ardından iptal edilmişti. Müsabakaların iptal edilmesinin ardından sporcular evlerinde yaptıkları antrenmanlarla kondisyonlarını korumaya çalışmaya başlamıştı. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da kondisyoner Barış Şeref nezaretinde antrenmanlarını uzaktan eğitimle evlerinde sürdürmeye devam ediyor. Hemen hemen bütün takımın katıldığı antrenmanlarda oyuncuların antrenmanlara istek ve arzusu Şeref'in yüzünü güldürdü. Öte yandan Kırmızı Lacivertli oyuncuların kondisyoner  Barış Şerefin evinde internet üzerinden gösterdiği metotları her gün uygulamasıyla oyuncular formlarını korudu. 
''Oyuncuların hırsı ve azmi bizi mutlu ediyor''
Zonguldak Kömürspor'un Kondisyoneri Barış Şeref, ''Antrenmanlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1 aydır yaptığımız antrenmanlarda oyuncularımızın azmi ve hırsı bizi çok mutlu ediyor. Onlarda evlerinde sıkılmış durumda. Ama ilk önce sağlık diyoruz. Bizler onlar için buradan gereken antrenman metotlarını uyguluyoruz. Onlarda yaptıkları antrenmanlarla kondisyonlarını koruyorlar.  Ben yapılan antrennmanlarla oyuncuların fazla bir kondisyon kaybettiğini düşünmüyorum''diye konuştu.