MÜRSPOR BAŞKENT'E PATLADI
Zonguldak Kömürspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Başkent Akademi'yi Serhat, Yiğit ve Muammer'in golleriyle 3-0 mağlup etti. 
******
Ligde 5 haftadır galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor, Başkent Akademi'ye patladı.3 Kırmızı kart, 3 golün çıktığı karşılaşmayı Zonguldak Kömürspor kazandı. Zonguldak Kömürspor, Başkent Akademi galibiyetiyle play off kapısına tekrar dayandı.
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 15'inci haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda küme düşmeme mücadelesi veren Başkent Akademi'yi konuk etti.
Zonguldak Kömürspor sahaya, Sinan, Muammer, Atakan, Hakan, İsmail, Emre Can, Görkem, Gürkan, Metin, Serhat ve Lider 11'ile çıktı. Kulübede ise Cenk, Çağrı, Muhammet, Onurcan, Onur Muhammet, Yiğit ve Ramazan yer aldı.
Serhat gol kilidini açtı
Maça etkili başlayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Zonguldak Kömürspor, 9'uncu dakika da ceza sahası içinde Serhat'ın vuruşunda top ağlarla buluştu.(1-0) Golün ardından beraberlik için yüklenen konuk ekip Başkent Akademi gol için pozisyonlar yakalasa da sonuç alamadı. İlk yarının uzatma bölümlerinde rakip oyuncuyla çarpışan golcü oyuncu Gürkan yerde kalarak yerini Yiğit Gökoğlan'a bıraktı. İlk yarıda başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 
İkinci yarıda 3 Kırmızı 2 gol
İkinci yarıya sirkelenerek başlayan konuk ekip Başkent Akademi beraberlik için pozisyonlar bulsa da değerlendiremedi. Deniyimli teknik adam Serkan Afacan 72'inci dakika da golcü oyuncu Serhat kenara alarak yerine  Onurcan'ı oyuna soktu. Başkent Akademide 83'üncü dakika da Bora ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Oyunun son bölümlerinde sinirlerin gerilmesiyle iki takım arasında kavga çıktı. Maçın hakemi Süleyman Soyutürk kavgayı büyümeden önleyerek, Kömürspor'dan Metin ve Başkent'ten ise Muhammed'e kırmızı kart verdi. Zonguldak Kömürspor son bölümde 10 kişi kalırken Başkent Akademi ise oyuna 9 kişi devam etti. Ardından teknik direktör Afacan son hamlesini yaparak Görkemi kenara alarak Cenk'i oyuna dahil etti. Rakibin 9 kişi kalmasını avantaja çeviren Zonguldak Kömürspor, 90'uncu dakika da Yiğit Gökoğlan ve 90+2'inci dakika da Muammer golüyle durumu 3-0 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor maçı 3-0 kazandı. Zonguldak Kömürspor, Başkent Akademi galibiyetiyle puanını 22'ye yükselterek 6.sıraya yükseldi. Kırmızı Lacivertli takım, 8 Aralık Pazar günü deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile oynayacak.
Galibiyeti Kader'e armağan ettiler
Zonguldak Kömürsporlu oyuncular 3-0'lık Başkent galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Kırmızı Lacivertli oyuncular maçın bitiş düdüğüyle birlikte engelli koyu Kömürspor taraftarı Kader'e koşarak galibiyeti ona armağan ettiler. 
Emre Can Bayram
Beyaz Grupta Toplu Sonuçlar
Samsunspor-Sarıyerspor: 3-0
Zonguldak Kömürspor-Başkent Akademi: 3-0
Hacettepespor-Pendikspor: 1-0
Kırklarelispor-Manisaspor: 0-0
Sancaktepe Belediye-Tarsus İdman Yurdu: 1-0
İnegölspor-Afjet Afyonspor: 2-1
Şanlıurfaspor-1922 Konyaspor: 1-6
Amed Sportif Faaliyetleri-Yeni Çorumspor: 3-2
Hekimoğlu Trabzon-Gümüşhanespor: 1-0

SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu
HAKEMLER: Süleyman Soyutürk**, Fatih Pazı**, Serdar İla**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Muammer**, Atakan**, Hakan**, İsmail**, Emre Can **, Görkem**(Dk.90 Cenk*), Metin**, Serhat***(Dk.72 Onurcan**), Gürkan**(Dk.45+1 Yiğit **), Lider**
BAŞKENT AKADEMİ: Ömer**, Büntyamin**, Abdullah**, Eyüp**, Necati**, Kerem**, Hasan **, Murat**(Dk. 46 Bora*), Muhammet**, Suat**(Dk.64 Yavuz*), Ahmetsun**(Dk.90+2 Doğan ?)
GOLLER: Dk.9 Serhat, Dk.90 Yiğit, 90+2 Muammer(Zonguldak Kömürspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.87 Metin(Zonguldak Kömürspor), Dk.83 Bora, Dk.87 Muhammed(Başkent Akademi)