KÖMÜRSPOR'DA AKADEMİ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR
Zonguldak Kömürspor, Pazar günü konuk edeceği Başkent Akademi hazırlıkları Fener sentetik sahada sürdürdü. 
**********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor hafta sonu saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Başkent Akademi hazırlıklarını teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde Fener sentetik sahada devam etti. 
5 haftadır ligde kazanamayan Zonguldak Kömürspor, çıkış maçı olarak gördüğü Başkent Akademi'yi yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor.
Zonguldak Kömürspor aldığı kötü sonuçlarla play off potasından uzaklaşarak 19 puanla 9'uncu sıraya kadar geriledi. Rakip Başkent Akademi ise 12 puanla düşme hattında yer alıyor. 
Kırmızı Lacivertli takım Fener sentetik sahadaki antrenmana düz koşu ile başlayarak antrenmanın son bölümünde ise yarı alanda çift kale maç yaptı. Teknik direktör Serkan Afacan, çift kale maç öncesinde oyuncuları kırmızı ve yeşil takım olarak ikiye ayırdı. Yeşil takımda as oyuncular yer alırken kırmızı takımda ise yedek oyucular yer aldı.
Deniyimli teknik adam Serkan Afacan, çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak oyunculara hızlı oynamaları ve isabetli pas vermeleri konusunda uyarılarda bulundu.Zonguldak Kömürspor'un antrenmanda hırsı ve mücadelesi gözlerden kaçmadı. 
Gökoğlan form tutmaya başladı
Zonguldak Kömürspor'un sezon başında büyük umutlarla Fethiyespor'dan kadrosuna kattığı ve sakatlığını yeni atlatan 32 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Yiğit Gökoğlan sakatlığını atlatarak form tutmaya başladı. Son oynanan Pendikspor maçında golün asistini yapan Gökoğlan dün yarı alanda yapılan çift kale maçta da goller atarak hazır olduğunu gösterdi. 
Emre Can Bayram