Zonguldak Kömürspor’un ödeme yapmadığı futbolcular Onur ve Doğukan, hukuki haklarını kullanarak takımdan ayrıldı
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’DA 2 AYRILIK DAHA

Zonguldak Kömürspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Emre Kara’nın ardından bu kez Doğukan Bad ile Onur Uslucan takımdan ayrıldı. Alacaklarını alamadıkları için Mayıs ayı içinde kulübe ihtar çeken Onur Uslucan ve Doğukan Bad, TFF tarafından verilen süre içinde ödeme yapılmadığından sözleşmelerini tek taraflı fesih etti.
*********
Zonguldak Kömürspor’da yaşanan ekonomik sorun, futbolcularla yolların ayrılmasına neden oluyor. Sezon başından itibaren bir türlü mali açıdan elini güçlendiremeyen kırmızı-lacivertli takımdan ayrılan ilk isim Emre Kara olmuştu. Yeni Orduspor’dan transfer edilen sol kanat oyuncusu, sezon içerisinde kırmızı-lacivertli takımın vazgeçilmez oyuncusu oldu. Bu süreçte Zonguldak Kömürspor forması altında 8 gole imza atan Emre Kara, sözleşmesindeki 20 bin TL’ye serbest kaır maddesini kullanarak takımdan ayrıldı. Emre Kara’nın ayrılmasıyla şok yaşayan kırmızı-lacivertli takımda ayrılmayı arzulayan 2 isim daha sözleşmesini fesih etti. Alacalarını alamadıkları için Mayıs ayı içerisinde kulübe ihtar çeken Doğukan Bad ve Onur Uslucan’ın hukuki süreci doldu. 1 ay içine ödemeleri yapılmayan bu 2 futbolcu, sözleşmelerini tek taraflı fesih etti. devre arasında Eyüpspor’dan transfer edilen stoper oyuncusu Doğukan Bad, Zonguldak Kömürspor ile 2020 yılına kadar sözleşme yapmıştı. 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan bir diğer isim Onur Uslucan, Sezon başında Tuzlaspor’dan transfer edildi.
Eren ARSLANYILMAZ
8’i ilk onbir olmak üzere 11 maçta görev aldı
Geçtiğimiz sezonun Devre arasında Şevket Güngör’ün takımdan ayrılmasıyla stoper bölgesine transfer edilen Doğukan Bad, Zonguldak Kömürspor’a Eyüpspor’dan geldi. İstanbul ekibinin alt yapısında yetişerek profesyonel olan 24 yaşındaki savunmacı, devre arasında geldiği Zonguldak Kömürspor’da 11 maça çıktı. 8’i ilk onbir olmak üzere görev aldığı 11 karşılaşmada 2 sarı kart gören Doğukan, kırmızı-lacivertli formayla Bin 74 dakika süre aldı.
Fazla şans bulamadı
Tuzlaspor’dan transfer edilen 27 yaşındaki hücum oyuncusu Onur Uslucan, bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Kupa’da 1, ligde 12 maç olmak üzere 13 maçta forma giyen Onur, kırmızı-lacivertli takımda 1 golü bulunuyor. 6 maça ilk onbirde çıkan kanat oyuncusu, geçen sezonu 559 dakika süre alarak tamamladı.

***Kulübe ihtar çeken Doğukan Bad ve Onur Uslucan’ın paraları 1 ay içinde ödenmediği için serbest kaldılar