KÖMÜRSPOR'DAN AYRILDI 1.LİGE TRANSFER OLDU

Zonguldak Kömürspor'un 44 yaşındaki kaleci antrenörü Fatih Demir, Kömürspor ile yollarını ayırdı. Demir, TFF 1.Lig takımı Osmanlıspor ile anlaştı.
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da geçtiğimiz sezon kaleci antrenörü Yüksel'in takımdan ayrılmasının ardından Bakspor takımdan göreve getirilen 44 yaşındaki tecrübeli kaleci antrenörü Fatih Demir, Kömürspor ile yollarını ayırdı. Tecrübeli antrenör Fatih Demir'in yeni takımı da belli oldu. Zonguldak Kömürspor'un kaleci antrenörü Fatih Demir, TFF 1.Lig takımı Osmanlıspor ile anlaştı. Demir,28 Haziran Cuma günü Osmanlıspor tesislerine giderek resmi sözleşmeyi imzalayacak. Ardından Fatih Demir, 1 Temmuz Pazartesi günü ise Osmanlıspor ile kampa girecek.
 Zonguldak Kömürspor'un eski kaleci antrenörü Fatih Demir,'' Zonguldak Kömürspor benim evim. Zonguldak'ta hem futbolcu hem de antrenör olarak güzel günlerim geçti. Onlara yeni sezonda başarılar diliyorum. Osmanlıspor ile kendime yeni bir sayfa açıyorum. Cuma günü inşallah Osmanlıspor tesislerine giderek resmi sözleşmeyi imzalayacağım. 1 Temmuz'da ise Osmanlıspor'la kampa gireceğim. İnşallah yeni takımımda başarılara imza atmaya devam edeceğim''dedi. 
Emre Can Bayram