KÖMÜRSPOR'DAN UZUN BOMBASI

Kongrenin ardından tecrübeli teknik adam Serkan Afacan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacak olan Zonguldak Kömürspor eski öğrencisini gündemine aldı.

Zonguldak Kömürspor'un TFF 2.Lig ekibi Kırşehir Belediyespor'da şampiyonluk yaşayarak,  sözleşmesini fesih eden 28 yaşındaki golcüyeteklif götüreceği öğrenildi. 

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da 26 Haziran'da yapılacak kongrenin ardından çalışmalar başlayacak. Yeni sezon öncesinde kendi tesislerinde kampa girecek olan Kırmızı Lacivertli takım ilk olarak prensip anlaşmasına vardığı Serkan Afacan'la resmi sözleşmeyi imzalayacak. Tecrübeli teknik adam Serkan Afacan yönetiminde iç ve dış transferler için kolları sıvayacak olan Zonguldak Kömürspor yine küçük bütçüyle nokta transferler yapmay planlıyor. 
Zonguldak Kömürspor TFF 2.Lig takımı Kırşehir Belediyespor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve 2016 sezonunda Zonguldak Kömürspor forması giyen 28 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Sinan Uzun'u gündemine aldığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncununun Kırşehir Belediyespor'la sözleşmesini fesih ederek bonservesi elinde bulunuyor.

Sinoperlekspor altyapısında yetişen 28 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Sinan Uzun, sırasıyla Balıkesirspor, Aydınspor 1923, Bergama Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Menemen Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Pazarspor ve Kırşehir Belediyespor formalarını giydi.

Tecrübeli golcü Sinan Uzun, bu sezon Ziraat Türkiye kupasıda dahil 3.Ligde Kırşehir Belediyespor forması ile 23900 dakika süre alarak 29 ilk 11 16'sı ikinci yarı olmak üzere 31 maçta forma giyerek  8 gol kaydetti. 

Emre Can Bayram