KÖMÜRSPOR DÖRT KÖŞE
Zonguldak Kömürspor deplasmanda Hekimoğlu Trabzon'u Onurcan(2) ve Mehmet Gürkan ve Muammer'in golleriyle 4-1 mağlup olarak sevinçten dört köşe oldu. 
*********
Hafta sonu kendi sahasında ilk olarak Yeni Çorumspor'a 2-1 mağlup olan ve  yine kendi sahasında hafta içerisinde Hacettepespor'la 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor telafi maçı olarak gördü Hekimoğlu Trabzon'u  4-1 mağlup ederek taraftarı ve camiayı sevince boğdu. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 8'inci haftasında dün Vakfikebir İlçe Stadyumunda Hekimoğlu Trabzon'a konuk oldu.
Zonguldak Kömürspor sahaya, kalede Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, Emrecan, Muammer, Serhat, Metin, Onurcan, Gürkan ve Görkem 11'ile çıktı. Kulübede ise Mustafa, Atakan, Oğuzhan, Muhammet, Yiğit Gökoğlan, Berkan ve Yiğit Karaman yer aldı.
Gol perdesin Onurcan açtı
İlk yarıya etkili başlayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor rakip kaleye sağlı sollu ataklarla gol için yüklense de sonuç alamadı. Zonguldak Kömürspor, aradığı golü 29'uncu dakika da Onurcan'la buldu. (1-0) Beraberlik için yüklenen Hekimoğlu Trabzon, gol pozisyonuna girse de değerlendirmedi. İlk yarıda başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 
Goller ikinci yarı peş peşe geldi
İlk yarıya oranla ikinci yarıya daha istekli başlayan Hekimoğlu Trabon, 55'inci dakika da Taha ile beraberliği buldu.(1-1)Golün ardından öne geçme çabası içine giren Zonguldak Kömürspor 67'inci dakika da Onurcan tekrar sahne aldı.(2-1) Farkı arttırma çabası içine giren Zonguldak Kömürspor, golcü oyuncu Gürkan'la farkı 2'ye çıkardı.(3-1)Son dakikalara doğru baskıyı iyice arttıran Zonguldak Kömrspor 90+1 inci dakika da Muammer skoru belirledi.(4-1)Maçı geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor maçı 4-1 kazandı. Zonguldak Kömürspor Trabzon galibiyetinin ardından puanını 14'e çıkartarak 6'ıncı sıraya yükseldi. Kırmızı Laciverli takım 20 Ekim Pazar günü kendi sahasında Şanlıurfaspor'u konuk edecek.
Emre Can Bayram
SAHA: Vakfıkebir İlçe
HAKEMLER: Çağdaş Altay**, Mücahit Değirmenci**, Ogün Kamacı**
HEKİMOĞLU TRABZON: Gökhan**, Bahadır*, Volkan*, Maksut**(Dk.73 Muhammet**), Oğuzhan**, Samet**(Dk.80 Emrullah*), Dede*, Taha Gür**, Hakan**(Dk.68 Murat**), Caner**, Taha Balcı**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan***, Cenk**, Hakan**, Ramazan**, Emrecan**, Muammer**, Serhat**(Dk.76 Berkan*), Metin**(Dk.69 Oğuzhan**), Onurcan***, Mehmet Gürkan***, Görkem**(Dk.59 Muhammet*)
GOLLER: Dk.29, Dk.67 Onurcan, Dk.82, 90+1 Mehmet Gürkan(Zonguldak Kömürspor), Dk.55 Taha Balcı(Zonguldak Kömürspor)