KÖMÜRSPOR İSTANBUL DEPLASMANIN ALTINA ÜSTÜNE GETİRDİ
Ligde 4 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Zonguldak Kömürspor çıkışını Sancaktepe deplasmanında da sürdürdü. Zonguldak Kömürspor Serhat'ın yıldızlaştığı maçta Sancaktepe'yi 2-0'lık farklı skorla yendi. 
Zonguldak Kömürspor İstanbul deplasmanının altına üstüne getirdi. Kırmızı Lacivertli takım, son haftaların formda ismi Serhat'ın 2 golüyle Sancaktepe'yi 2-0 mağlup etti. Zonguldak Kömürspor Sancaktepe galibiyetinin ardından puanını 10'a yükselterek 3'ncü sıraya demir attı.
************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 5'inci haftasında dün 15 Stadyumunda Sancaktepe Belediyespor'a konuk oldu. Karşılaşmayı Ahmet Turan Timuroğlu yönetiminde, Harun Reşit Güngör ve Yakup Keçeci triosu yönetti.
Zonguldak Kömürspor sahaya, kalede Mustafa, Cenk, Hakan, Ramazan, İsmail, Muammer, Serhat, Onurcan, Berkan, Mehmet Gürkan ve Görkem 11'i ile çıktı. Kulübede ise Yüksel, Atakan, Oğuzhan, Muhammet, Metin, Kaptan Kaan ve Tezcan yer aldı.
İlk yarıda sessizlik
İlk yarıda rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyan Zonguldak Kömürspor gol için yüklense de sonuç alamadı. İlk yarıda iki takımda isteği golü bulamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 
Serhat attı Kömrspor kazandı.
İkinci yarıyada aynı istek ve arzuyla başlayan Zonguldak Kömürspor aradığı golü 56'ıncı dakika da Serhat'la buldu.(1-0)Golün ardından farkı arttırma çabası içine giren Zonguldak Kömürspor son dakikalara doğru baskıyı iyice kurdu. Zonguldak Kömürspor 90+3'üncü dakika da Serhat tekrar sahne aldı.(2-0)Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor maçı 2-0 kazandı. Kırmızı Lacivertli takım Sancaktepe galibiyetinin ardından puanını 10 yükselterek, 3'üncü sıraya yükseldi.
Emre Can Bayram
SAHA: 15 Temmuz Stadyumu
HAKEMLER: Ahmet Turan Timuroğlu**, Harun Reşit Güngör**, Yakup Keçeci**
SANCAKETEPE BELEDİYESPOR: Emre**, Can Demir**, Ogün**(Dk.60 Halil*), Bilal**, David*(Dk.68 Can Erdem*), Melik**, Alaattin**, Mert**, Erhan**Muharrem**, İrfan**(Dk.60 Oğuz*)
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Mustafa**, Cenk***, Hakan**, Ramazan**, İsmail**, Muammer**, Serhat**, Onurcan**(Dk.84 Oğuzhan*), Berkan, Mehmet Gürkan**(Dk.80 Tezcan*), Görkem(Dk.66 Metin*)
GOLLER: Dk.56, 90+3 Serhat Baştan(Zonguldak Kömürspor)