KÖMÜRSPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU
Zonguldak Kömürspor'un her zaman maddi ve manevi destek veren İşadamı Muammer Öztürk teknik heyet ve futbolculara moral yemeği düzenledi. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sancaktepespor maçı öncesinde işadamı Muammer Öztürk, B Tipi restaurantta teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verdi. Yoğun katılımda gerçekleşen moral yemeğinde birlik beraberlik mesaları verildi. Yemeği sonunda ise işadamı Muammer Öztürk, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
İşadamı Muammer Öztürk; ''Herkes takımına sahip çıksın''
İşadamı Muammer Öztürk, her zaman Zonguldak Kömürspor'un yanında olduklarını söyleyerek, ''Bizler her zaman Zonguldak Kömürspor'un yanındayız. Elimizden geldiğince her maça gelerek Kömüürspor'a destek vermeye çalışıyoruz. Bu sezon Serkan hoca yönetiminde takımımız ligde güzel bir ivme yakaladı. Kendisiyle konuştuk. Onunda Kömürspor'la ilgili güzel düşünceleri ve hedefleri var. O da Zonguldak Kömürspor'a şampiyonluk yaşatmak istiyor. İnşallah bu sezon en kötü play off oynarız diye düşünüyorum. Ama şehirin ileri gelenlerine buradan sesleniyorum. Herkes takıma sahip çıksın. Eğer kenetlenirsek inanıyorumki sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız''diye konuştu.
Teknik direktör Serkan Afacan; ''Ligi ilk beşin içerisinde bitirmek istiyoruz''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, yemeği düzenleyen işadamı Öztürk'e teşekkür ederek, ''Öncelikle bu yemeği düzenleyen mekan sahibi Muammer ağabeye teşekkür ederiz. Herkes keşke onun gibi olsa. Bizler burada gelipğ geçiciğiz. Önemli olan Zonguldak Kömürspor. Bizler Kömürspor'un başarısı için buradayız. Ligde güzel bir grafik yakaladık. Bu yükselişi sürdürmek istiyoruz. Ama öncelikle şehirin bu takıma sahip çıkması gerek. Güzel bir hava yakaladık. Bu havayı sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımız her zaman yanımızda. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda ligi ilk beşin içerisinde bitirmek istiyoruz''diye konuştu.
Emre Can Bayram