KÖMÜRSPOR ŞAHİN'E SAHİP ÇIKTI

Barış Pınarı harekatına destek verdiği gerekçisiyle kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Cenk Şahin'e memleketinin takımı Zonguldak Kömürspor sahp çıktı. 
Almanya 2.Lig ekibi S.t Pauli forması giyen Zonguldaklı yıldız futbolcu Cenk Şahin, Barış Pınarı harekatına destek paylaşımında bulunması nedeniyle geçtiğimiz günlerde S.t Pauli kulübü tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Türkiye'de bir çok kulübün destek verdiği yıldız futbolcu Şahin'e 2.Ligde mücadele eden memleketinin takımı Zonguldak Kömürspor'da sahip çıktı. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Şahin'e kapılarının açık olduğunu söyleyerek, ''Öncelikle yapılan bu Barış Pınarı harekatımızı o bölgeye barış getirme konusunda mehmetçiğin başlattığı bu harekatı destekliyoruz. Gerek şahsım adına gerekse kulübüm adına. Bu harekatın en az şekilde bitmesini bekliyoruz. Cenk Şahin bizim futbolcumuzdu. Yaptığı açıklamadan dolayı dışlanmış. Batıda her zaman Türk düşmanlığı devam ediyor. Biz futbolcumuzun arkasındayız. Zonguldak futbolcusudur bize de kazanımları oldu. Futbolcumuzu kadro dışı bıraksınlar bizim kapımkız her zaman ona açık. Burası onun evidir. Yeterki burayı istesin her zaman burası onun evidir. Onun gibi başka dışlanan futbolcularda var onlarında arkasındayız. Düşmana karşı bir olacağız diri olacağız. Onun için birlik beraberlik zamanı''diye konuştu.
Emre Can Bayram