KÖMÜRSPOR SATILIYOR MU? KATAR'A OYUNCU GÖNDERİLECEK 
Maddi kriz ve transfer yasağı gibi bir çok sorunla uğraşan Zonguldak Kömürspor'a şehir dışından bir işadamı talip oldu. İddiaya göre ön görüşme yapılan işadamıyla şartlar anlaşılırken önümüzde ki günlerde kararın spor kamuoyuna açıklanması planlanıyor. Öte yandan ismi sır gibi saklanan işadamı Kömürspor'da oyuncu yetiştirerek yurt dışında ki takımlara oyuncu satacak.
TFF 2.Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor maddi sıkıntılar ve transfer yasağı gibi bir çok sorunla uğraşıyor. Geçtiğimiz senelerden daha sancılı bir dönem geçiren Kırmızı Lacivertli takım şehirden beklediği desteği de bir türlü göremiyor. Zonguldak Kömürspor yönetimi bu çıkmazdan çıkmak için çözüm arıyor. Kırmızı Lacivertli yönetim, uzun zamandır sır gibi sakladığı bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Şehir dışından bir işadamı Zonguldak Kömürspor takımını satın almak için talip oldu.
 İşadamı geçtiğimiz günlerde Zonguldak'a gelerek Kömürspor yönetimi ile şartları konuşmak için masaya oturdu. İsmi sır gibi saklanan işadamı Zonguldak Kömürspor'u borçlarına karşılık satın alma teklifi sundu. Kırmızı Lacivertli yönetim teklifi kabul etti. İşadamının Kömürspor borçlarını araştırdığı ve bir kaç güne kadar kararını vereceği öğrenildi. 
Futbol adamı Zonguldak Kömürspor takımı satın almasının ardından da bir çok projeyi hayata geçirecek. İsmi sır gibi saklanan işadamı Kırmızı Lacivertli takımı satın almasının ardından Kömürspor Süper Lige çıkartarak takımı vitrin olarak kullanmayı hedefliyor. İşadamı oyuncu yetiştirerek Katar gibi yurt dışındaki takımlara oyuncu satmayı planladığı öğrenildi. 
Öte yandan Zonguldak Kömürspor yönetiminin işadamının vereceği karar nedeniyle transfer ve maddi gelir arayışlarını da durdu. Kırmızı Lacivertli yönetimin her ihtimale karşılık B planıda yapıyor. Zonguldak Kömürspor yönetimi işadamının olumsuz karar verirse kamp sonuna kadar anlaştığı oyuncuları kampa davet edecek. 
Emre Can Bayram