KÖMÜRSPOR SÜPER LİG EKİPLERİ İLE KARŞILAŞACAK 
Zonguldak Kömürspor altyapısı Kuşadasında yapılacak International Ephesia Cup  turnuvasında Süper Ligin köklü ekipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Göztepe gibi takımlarla karşılaşacak. 
TFF 2.Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor altyapısı antrenör Muhammet Şafak yönetiminde yeni bir tunruvaya katılmanın heyecanını yaşıyor. Zonguldak Kömürspor altyapısı Aydın İline bağlı Kuşadasında İlçesin'den 18-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan International Ephesia Cup katılacak. Turnuvaya 9-13 yaş arasındaki sporcular katılacak.Öte yandan Süper Ligin köklü kulüpleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Göztepe gibi takımlarında katılacağı turnuvada Kömürspor altyapısı hedeflerinin oyuncularının maç performanslarını yükseltmek olduğunu söyledi. 
''Hedefimiz oyuncuların maç performanslarını yükseltmek''

Zonguldak Kömürspor altyapı Zonguldak Kömürspor altyapı antrenörü Muhammet Şafak, '' olarak biz bu tür organizasyonları önemsiyoruz. 4 sene içerisinde göreve geldiğimden beri bu şekilde 13 14 organizasyona katıldık. 9-12-13 yaş gruplarını kapsayan bir turnuva bu. Kuşadasında International Ephesia Cup adı altında olacak. Kaliteli bir turnuva. Türkiye'den ve yurt dışından takımların katılacağı bir turnuva olacak. Oyuncular bu turnuvada kendi performanslarını yükseltmesi için fırsat olacak. Turnuada Fenerbahçe, Beşiktaş, Göztepe gibi bildiğimiz gibi Süper Lig takımlarının  altyapıları da olacak. Bizde bur turnuvadan olmaktan mutluluk duyarız. Turnuva Cuma başlayarak Pazartesi günü sona erecek. Hedefimiz sporcularımızın maç performanslarını yükseltmek istiyoruz. Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor. Bizler Zonguldak Kömürspor altyapısı olarak Barış Pınarı harekatının sonuna kadar yanındayız''dedi.
Emre Can Bayramk