KÖMÜRSPOR TFF'YE TEPKİ
12 Haziran'da başlayacak ligler öncesinde Zonguldak Kömürspor Türkiye Futbol Federasyonuna tepki gösterdi. Şehir giriş çıkışlarının kapalı olduğu Zonguldak'ta akciğer hastalarının da fazla olmaması sebebiyle futbolcuların salgından nasıl korunacağı sorusu çözüm bulanamıyor.
******************
Tüm Dünya'da etkisini sürdüren ve Türkiye'de de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle Türkiye'de 131.744 kişi tedavi altına alınırken, 3.584 kişi ise hayatını kaybetti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ilk olarak spor müsabakaları seyircisiz oynanırken ardından bütün müsabakalar iptal oldu. 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta ise il ve ilçelere girişler yasaklandı. Son olarak salgının yavaşlamasıyla 24 İl  ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig ve Bölgesel Amatör Liglerin 12 Haziranda başlamasına karar verdi. 
Salgından en çok zarar gören illerin başında olan Zonguldak'ta akciğer hastalığının fazla olmasından dolayı şuana kadar onlarca kişi hayatını kaybederken yüzlerce kişi korona virüse yakalanarak tedavi altına alındı. Öte yandan şehir giriş çıkışlarının yasaklandığı Zonguldak'ta liglerin başlayacak olması ise tepkilere neden oldu. Şehirde salgın kol gezerken  topbaşı yapacak olan Zonguldak Kömürspor'un salgından nasıl korunacağı merak konusu oldu. 
*********
TFF buraya özel ilgi göstermesi gerek
12 Haziranda başlayacak ligler öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)Başkanı Nihat Özdemir'in şehir giriş çıkışları kapalı olan Zonguldak ve 24 İl için farklı bir yol haritası çizmesi gerekiyor. Salgından en çok zarara uğrayan illerin başında olan Zonguldak'ta akciğer hastalığının fazla olması sebebiyle salgının yayılım hızı diğer illere göre daha fazla olduğu görünüyor.