KÖMÜRSPOR'UN SEZON AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Zonguldak Kömürspor'un yeni sezon açılış tarihi belli oldu.... Kırmızı Lacivertli takım kon grenin hemen ardından 15 Temmuz'da kendi tesislerinde sezonu açarak 1'inci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam ya da Bolu'ya gidecek.
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da gözler kogrede. Kırmızı Lacivertli yönetim 26 Haziran Çarşamba günü Kulüp Başkanı Süleyman Caner'le tek liste ile kongre giderek yönetimi güçlendirmeyi hedefliyor. Kongreden sonra ise Zonguldak Kömürspor prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Serkan Afacan'la resmi sözleşmeyi imzalatarak iç ve dış transferlere başlayacak. 
 Zonguldak Kömürspor 15 Temmuz Pazartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda sezonu açarak yeni sezon çalışmalarına başlayacak. 1 hafta kendi tesislerinde kamp yapacak olan Kırmızı Lacivertli takım bu sırada iç ve dış transferde anlaştığı oyuncuları da kampa dahil edecek. Diğer taraftan Zonguldak Kömürspor 1 haftalık kampın ardından oyunculara bir kaç gün izin vererek 1'inci etap kampa için Kızılcahamam ya da Bolu'ya gidecek.
Emre Can Bayram