KÖMÜRSPOR VEKİLLERDEN YARDIM ELİ BEKLİYOR 
Korona virüs salgını ile maddi konuda büyük bir krizin eşiğine gelen Zonguldak Kömürspor oyuncuların alacakları konusunda Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilerinden yardım eli bekliyor. 
************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da korona virüs salgının etkileri sürüyor. Salgın öncesinde de büyük bir maddi kriz yaşayan Kömürspor korona virüs salgını ile birlikte iyice çıkmaza girdi. Geçtiğimiz sezonlara oranla bu sezon hiç bir yerden destek göremeyen Kırmızı Lacivertli takım yardım eli bekliyor. Sezon başında anlaştığı oyuncuların alacaklarının  ancak bir kısmını verebilen Zonguldak Kömürspor, oyuncuların  alacaklarının diğer kısmı için çalışmalarını sürdürüyor. 18 Temmuzda başlaması plalanan 2.Lig öncesinde Kömürspor takımı bu sorunları çözerek feraha çıkmanın planlarını yapıyor.
Milletvekillerine çok iş düşüyor
Zonguldak Kömürspor yaşanan bu çıkmaz sonrasında Ak Parti(AKP)Milletvekili Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz'dan destek bekliyor. Öte yandan Akp 3 ve Chp 2 Milletvekilinin yaşanan  bu kriz için birşey yapıp yapmayacakları merakla bekleniyor.
Tarih yaklaşıyor bizde hala ses yok
Türkiye Futbol Federasyonun(TFF)'nin normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte TFF 2.Lig başlama tarihi 18 Temmuz olarak belirledi. Bazı takımlar sosyal mesafeli ve maskeli antrenmanlara başlasa da bizde hala ses seda yok. Zonguldak Kömürspor'un antrenmanlar ve kalacak yer konusunda net bir açıklama hala yapılmadı.
Emre Can Bayram