KÖMÜRSPOR YOĞUN TEMPOYA GİRİYOR
Zonguldak Kömrspor hafta içinden itibaren yoğun bir maç temposuna giriyor. Kırmızı Lacivertli takım ilk olarak Cumartesi günü ligde İnegölspor'u konuk edecek. Kırmızı Lacivertli takım ardından da Ziraat Türkiye Kupasında 3. Turda eşleştiği Niğde Anadolu'yu tekrar kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 4'üncü haftasında hafta sonu konuk edeceği İnegölspor ve hafta içi ise Ziraat Türkiye Kupasında konuk edeceği Niğde Anadolu F.K hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. 
Ligin ilk haftasında deplasmanda Manisa F.K'ya 1-0 mağlup olan ve ikinci hafta kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetlerini 1-0 mağlup eden Kömürspor üçüncü hafta ise deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldı. 1 mağlubiyet 1 galibiyet ve 1 beraberlikle ligde iyi bir grafik çizen Zonguldak Kömürspor hafta sonundan itibaren yoğun bir maç temposuna girecek.
Kırmızı Lacivertli ekip ilk olarak Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde saat 15:30'da İnegölspor'u konuk edecek. Ardından Zonguldak Kömürspor hafta içinde ise Ziraat Türkiye Kupasında 3.tur eşleşmesinde eşleştiği Niğde Anadolu'yu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. Deneyimli teknik adam Serkan Afacan geniş bir kadroya sahip olduğu için Ziraat Türkiye Kupasında 3.tur eşleşmesinde eşleştiği Niğde Anadolu maçında  oynamayan oyunculara yer vermeyi planlıyor.  Kupada da gittiği yere kadar gitmeyi planlayan Afacan, kupada atlayacağı turlarla beraber bir nebze olsun finansal olarak kulübe katkı sağlamayı planlıyor. 
Zonguldak Kömürspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği bu 2 maçtan en az hasarla atlatarak hem kupada hemde ligde yoluna devam etmek istiyor. Kırmızı Lacivertli takım İnegölspor ve Niğde Anadolu maçını saha ve seyirci avantajını kullanarak rakiplerini yenmeyi planlıyor.
Emre Can Bayram