KÖMÜRSPOR YÖNETİMİ TOPLANIYOR

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yeni ekibi bugün ilk topantısı yaparak bütçe planlaması yapacak. Ardından da yeni yönetim 1 hafta sonra görev paylaşımını yapacak. 
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'un olağan kongresi Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Mevcut Başkan Süleyman Caner tek liste ile yeniden Başkanlığa seçildi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner yönetiminde yeni yönetim bugün akşaam saatlerinde kulüp binasında toplanarak bütçe oluşturacak. Kırmızı Lacivertli yönetim ilk olarak prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli teknik adam Serkan Afacan'ı kente davet ederek resmi sözleşme imzalatacak. Zonguldak Kömürspor yönetimi ardından da mevcut futbolcuların alacaklarını ödeyerek iç ve dış transferlere yönelecek.
Görev paylaşımı 1 hafta sonra
Zonguldak Kömürspor yeni yönetimi  bütçeyi  oluşturulmasının ardından ise 1 hafta sonra kulüp binasında toplanarak görev paylaşımı  yapacak. Görev paylaşımının yapılmasının ardından ise yeni yönetim şekillenmiş olacak.
Sponsorluk çalışmalarına yönenilecek
Kırmızı Lacivertli yeni yönetim kulübe sıcak para girdisi için göğüs reklamı, sırt reklamı ve saha için reklam tabelaları için sponsorluk  görüşmelerine başlayacak.  Sponsorluklardan elde edilecek gelirle bir nebze olsun kulüp rahat bir nefes alacak.
Emre Can Bayram