KÖMÜRSPORDA 23 NİSAN ÇOŞKUSU 
Zonguldak Kömürsporun tecrübeli oyuncuları, Sinan Ören, Hakan Çevik, Serhat Baştan ve Gürkan Öztürk, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında takımın en küçüklerine mesaj atarak Çocuk bayramında yanlarında oldu. 
***************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor genç ve dinamik kadrosuyla bu sezon büyük işler başararak korona virüs öncesinde ligi 36 puanla 10'uncu sırada tamamladı. Oynadıkları futbolla taraftarın sevgisini kazanan ve genç ve tecrübesiz olmalarına rağmen bu sezon büyük takımlara kafa tutan Kırmızı Lacivertli oyuncular korona virüsün bitmesiyle tekrar yeşil sahalara dönmenin hayalini kuruyor.
Zonguldak Kömürspor'lu tecrübeli oyuncuları Hakan Çevik, Serhat Baştan, Sinan Ören ve Gürkan Öztürk,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, takım en küçükleri olan, Yüksel Egemen Yaylı, Yiğit Karaman, Tezcan Gökmen ve Sezer Taşkolu'na sosyal medya üzerinden kutlama mesajları yayınladı. 
Zonguldak Kömürsporun  genç oyuncuları atılan mesajlar karşısında teşekkür ederek, yeşil sahalara dönmenin hayalini kurduklarını dile getirdiler. Zonguldak Kömürspor'un genç kalecisi Yüksel Egemen Yaylı(20), Tezcan Gökmen(20), Sezer Taşkolu(20) ve Yiğit Karaman ise 17 yaşında. Öte yandan Geçtiğimi sezon başında altyapıdan profesyonelliğe geçiş yapan genç forvet oyuncusu Yiğit Karaman ise takımın en küçükleri arasında yer alıyor.