Koyu Zonguldak Kömürspor taraftarı Kader Dönmez:

Kömürspor’un şampiyon olması dileğinde bulundu

Koyu Zonguldak Kömürspor taraftarı olan ve 25 milyonda bir görülen minigomieser hastalığına yakalanarak tekerlikli sandalye ile yaşamak zorunda kalan Kader Dönmez, 26 yaşına girdi. Kader’e sürpriz yapmak isteyen ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle doğum gününe katılamayan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Dönmez’in evine Basın Bürosu Sorumlu Sevil Karalar Ata’yı ve Özel Kalem Personeli Nilberk Kaynak’ı göndererek, Kader’in doğum gününü kutladılar. Kader, doğum günü pastasının mumlarını söndürmeden önce, ‘Zonguldak Kömürspor’un şampiyon olması dileğinde bulunduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in talimatı ile Kader’in ailesiyle yaşadığı Terakki Mahallesi Buldanlı Sokaktaki evine giden Basın Bürosu Sorumlu Sevil Karalar Ata ve Özel Kalem Personeli Nilberk Kaynak, doğum günü pastası ve çiçekle Kader’e sürpriz yaparak doğum günü kutladılar.

ATA: “BAŞKANIMIZ İŞLERİ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE BİZİ GÖREVLENDİRDİ”

Basın Bürosu Sorumlu Sevil Karalar Ata, ziyarette yaptığı konuşmada; “Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, işlerinin yoğunluğu nedeniyle Kader’in doğum günü kutlamamız için bizi görevlendirdi. Başkanımız fanatik Zonguldak Kömürspor taraftarı olan Kader’i çok sevdiğini ve doğum günü nedeniyle kendisini yürekten kutladığını söyledi. Bizde bu sürprize vesile olduğumuz için çok mutlu olduk”.

DÖNMEZ: “BAŞKANIMIN ELLERİNDE ÖPÜYORUM”

Kader Dönmez ise; “Belediye Başkanımız işlerinin yoğun olmasına rağmen benim doğum günümü unutmaması beni çok sevindirdi. Kendisi gelmiş ama görevlendirdiği bu iki ablayı doğum günümü kutlamak için göndermiş. Belediye Başkanımıza bu sürprizin den dolayı çok teşekkür ediyorum ve ellerinden öpüyorum. Buraya gelen sizlere de çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Kader, Basın Bürosu Sorumlu Sevil Karalar Ata, Özel Kalem Personeli Nilberk Kaynak, annesi Emine ve babası Nusret Dönmez ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Üstüne giydiği ve koyu taraftarı olduğu Zonguldak Kömürspor taraftarı forması ile doğum günü pastasının mumlarını söndürmeden önce Kader, Zonguldak Kömürspor’un şampiyon olması dileğinde bulundu. Doğum günü pastasını kesen Kader, doğum gününe gelenlere teşekkür etti.  Barış DOĞAN