KOZLU BELEDİYESPOR SÖZÜNÜ TUTUYOR

1.Amatör Kümenin altını üstüne getiren Kozlu Belediyespor ilk yarıyı nağ mağlup şekilde Lider tamamladı. Sezon başında 2 teknik adamın taraftara ve camiaya verdiği şampiyonluk sözüne ramak kaldı. 

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligden 1.Amatör Kümeye düşen Kozlu Belediyespor, sezon başından güçlü bir yönetimle yeniden yapılanmaya giderek iyi bir kadro oluşturmuştu. Teknik direktör Erkan Sadıklar ve yardımcı antrenör Gökhan Giden yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yeşil Beyazlı takım sözünü tutmak üzere. Kozlu Belediyespor ilk yarıda oynadığı 7 karşılaşmanın 1 bay ve  6 galibiyetle ilk yarı nağ mağlup şekilde Lider olarak tamamladı. 1.Amatör Kümenin altını üstüne getiren Yeşil Beyazlı takım 7 hafta sonunda rakip fileleri 35 kez havalandırırken 3 gol yedi. 
Taraftar havaya girdi
Kozlu Belediyespor'un bu müthiş geri dönüşü ise Yeşil Beyazlı taraftarları havaya soktu. Yeşil Beyazlı taraftarlar ilk yarıyı yenilgisiz lider olarak  tamamlayan Kozlu Belediyespor'u tebrik ederek ikinci yarıda tribünleri doldurma sözü verdi. Ne iç sahada nede dış sahada hiç bir şekilde mağlubiyet yüzü görmeyen Kozlu Belediyespor ligi yenilgisiz bitirerek mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.
2 teknik adamın müthiş uyumu
 Tecrübeli teknik adamı Erkan Sadıklar, yılların birikimini yanında yardımcı antrenör olarak görev yapan eski futbolcu Gökhan Giden'e aktarıyor. Genç teknik adam Giden,  Sadıkların taktiklerini ve uyarılarını oyunculara aktarıyor. Zaman zamanda oyun içinde de bilgilerini Erkan Sadıklarla paylaşan Giden takıma katkı sağlıyor. 
Emre Can Bayram