KOZLU'DA İÇ TRANSFER BİTTİ DIŞ TRANSFERLER SÜRÜYOR
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Kümeden 1.Amatör Kümeye düşen Kozlu Belediyespor kongreye giderek Kulüp Başkanlığına Belediye Başkanı Ali Bektaş'a getiğrdi. Bektaş yönetiminde güçlü bir yönetim oluşturan yeşil beyazlı ilk olarak geçtiğimiz sezon takımın başına getirdiği tecrübeli teknik adam Erkan Sadıklarla yeniden anlaştı.
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefleyen Kozlu Belediyespor teknik direktör Erkan Sadıklar yönetimin iç ve dış transferlere başladı.
Yeşil Beyazlı ekip iç transferde, Batuhan Serçe, Yasin Topuz, Mehmet Öztürk, Arınç Güven, Mert Açıkgöz, Adanç Yazıcı, Harun Kara Kuğun, Berat Karaveli, Tolunay Aydın, Halit Şentürk yeniden anlaştı. Kozlu Belediyespor dış transferde ise Zonguldak Kömürspor'da profesyonel olan Yağız Kandemiroğlu ve Muzaffer Burma transfer etti.
Kozlu Belediyespor antrenörü Erkan Sadıklar, ''Bu sezon hedefimiz Başkanımızın desteği ile şampiyonluk. Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladık. İlk olarak İç transferde kendi oyuncularımızla anlaştı. Şuana kadar dış transferde ise Yağız Kandemiroğlu ve Muzaffer Burma ile anlaştıkç Görştğmüz oyuncular var. İnşallah bu sezon geçen sezon düüştüğümüz olan Süper Amatör Lige yeniden çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz''dedi. 
Emre Can Bayram