KOZLU'DEN SÜPER TRANSFER
Kozlu Belediyespor transferde bombaları patlattı. Yeşil Beyazlı ekip son olarak 2.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor forması giyen Oğuz Küçük ve Taşbacaspor forması giyen Tolga Kalyoncu'yu kadrosuna kattı.
1.Amatör Kümenin iddialı takımlarından Kozlu Belediyespor teknik patron Erkan Sadıklar yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor. Süper Amatör Lig ayarında takım kuran yeşil beyazlı takım, son olarak 2 oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Kozlu Belediyespor, 2.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor forması giyen 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Oğuz Küçük ve Amatör Lig takımı Taşbacaspor'un 34 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Tolga Kalyoncu'yu transfer etti. 2 oyuncu Kulüp Başkanı Deniz Yayalar yönetiminde Kozlu Belediyespor tesislerinde düzenlenen törenle resmi sözleşmeyi imzaladı.
Sürmenespor altyapısında yetişen 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Oğuz Küçük, Bayrampaşa, Manavgatspor, Sivas Belediyespor, Bergama Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor, Orhangazi Belediyespor, Osmaniyespor Futbol Kulübü ve Zonguldak Kömürspor formalarını giydi.Küçük'ün TFF 2.Ligde 22 ve TFF 3.Ligde 28 ve Türkiye Kupasında ise 16 maçı bulunuyor. 
Öte yandan Kozlu Belediyespor altyapısında yetişen 34 yaşındaki Tolga Kalyoncu ise Çates Işıkspor ve Taşbacaspor formalarını terletti.
Başkan Yayaylar; ''Kozlu Belediyespor'u hakettiği yerlere çıkaracağız''
Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yaylar, ''Artık önümüze bakma zamanı. Yeni sezona bomba gibi geliyoruz. Süper Lig ayarında bir takım kurduk. İlk hedefimiz 1. Amatör Küme'de şampiyon olup Süper Lige yükselmek. İnanıyorum ki Kozlu Belediyespor hakettiği yerlere gelecek. Biz Kozlu Belediyespor için elimizden geleni yapıyoruz. Belediye Başkanımız Ali Bektaş'ta gereken desteği veriyor. İnşallah en kısa sürede Kozlu Belediyespor'u tekrar hakettiği yerlere çıkaracağız. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederiz''dedi. 
Yeni sezon 15 Eylül'de
Kozlu Belediyespor'un yeni sezon açılış tarihide belli oldu. Yeşil Beyazlı takım Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kulüp Başkanı Deniz Yayalar'ın katılımıyla yeni sezonu 15 Eylül Pazar günü Kozlu Sahasında açacak. 
Emre Can Bayram