KOZLU'NUN ESKİ OYUNCUSUNA EREĞLİ KANCASI
Ereğli Belediyespor yeni teknik patron Semih Tokatlı yönetiminde iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Eflatun Beyazlı takım 2015-2016 sezonunda Kozlu Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki geç oyuncu Adem Demiroğlu'yla ön görüşme yaptı. 
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor, takıma başına geçtiğimiz sezon 5 hafta kala takımın başına getirmiş olduğu 60 yaşındaki tecrübeli hoca Semih Tokat'lı ile anlaşmıştı. Eflatun Beyazlı takım yeni teknik patron Semih Tokatlı yönetiminde iç ve dış transfer 
çalışmalarına başladı. Transfer de sessiz ve derinden ilerleyen Ereğli Belediyepor geçtiğimiz senelere göre küçük bütçeyle nokta transferlerle yaparak şampiyonluk planlaması yapıyor. Eflatun Beyazlı ekip 2015-2016 sezonunda Kozlu Belediyespor forması giyen  ve son olarak Bölgesel Amatör Lig takımı Talas Gücüspor forması giyen 24 yaşındaki genç oyuncu Adem Demiroğlu ile ön görüşme yaptı. Ereğli Belediyespor yönetiminin genç oyuncuyu önümüzde ki günlerde Ereğli İlçesine davet ederek görüşme yapacağı öğrenildi.
Çarşambaspor altyapısında yetişen 25 yaşındaki genç oyuncu Adem Demiroğlu, Turhanspor, Kozlu Belediyespor ve Talas Gücüspor formalarını giydi.Genç oyuncu Adem Demiroğlu'nun Bölgesel Amatör Ligde 75 maçı bulunurken hiç gol kaydedemedi. 
Emre Can Bayram