KOZLU'NUN GENÇ YETENEĞİ DÖRT BÜYÜKLERE ÇOK YAKIN

Kozlu Taşkömürüspor'un genç yeteneğine Süper Ligin dört büyüklerinden Galatarasay talip oldu... 15 yaşındaki genç oyuncu Galatasaray'ın Florya Metin Oktay tesislerinde denenilerek beğenilmesi takdirde sarı kırmızılı formayı giyecek.

Zonguldak'ın önemli altyapı takımlarından olan Kozlu Taşkömürspor antrenör Abdulkadir Kalyoncu ve Turgay Yavuz yönetiminde Türk futboluna hizmet etmeye devam ediyor.Son zamanlarda özel turnuvalarda ve yerel liglerde bir çok başarılı işlere imza atan Kozlu Taşkömürüspor, bir çok oyuncusunu da, Süper Lig ve TFF 1.Lig takımlarının altyapılarına kazandırdı. Son olarak altyapıda oynadığı futbolla izleyenleri mest eden ve bir çok profesyonel kulübün talip olduğu 15 yaşındaki sol bek oyuncusu Rıdvan Kızıltoprak'ı Süper Ligin dört büyüklerinden Galatasaray talip oldu.Kozlu Taşkömürüspor antrenörlerinin olumlu yanıt vermesinin ardından genç yetenek Kızıltoprak bugün İstanbul'a hareket etti.15 yaşındaki genç oyuncu Rıdvan Kızıltoprak, Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Florya Metin Oktay tesislerinde altyapı hocalarında 1 2 gün izlenerek denenecek.Genç yetenek Rıdvan Kızıltoprak Galatasaray altyapı hocalarının beğenmesi takdirinde ise U-15 altyapı kampına dahil edilerek sarı kırmızılı formayı giyecek. 

Kozlu Taşkömürüspor altyapı antrenörü Turgay Yavuz, ''Genç yeteneğimiz uzun zamandır Süper Ligin dört büyüklerinden Galatasaray tarafından izlenilerek beğeniliyordu. Son olarak bizleri arayarak İstanbul'a davet ettiler. Rıdvan 1 2 gün Florya Metin Oktay tesislerin altyapı takımı ile antrenmanlara çıkarak denilecek. Eğer beğenilmesi takdirde ise kampa dahil edilecek. Ben Rıdvan'ın bunu başaracağına eminim. Çok yetenekli bir oyuncu. Kendini orada göstererek sarı kırmızı formayı kapacağından eminim''dedi.
Emre Can BAYRAM