KOZLU ŞAMPİ...
Lider Kozlu Belediyespor rakibi Karaelmaspor'u 9-1 gibi farklı skorla mağlup ederek adım adım şampiyonluğa koştu. 
********
1.Amatör Merkez B Grubunun 7'inci haftasında Lider Kozlu Belediyespor, Cumartesi günü Kozlu Şehir Stadyumunda Karaelmassporu konuk etti. 
Kozlu Belediyespor, rakibi Karaelmasspor karşısında maçın başından sonana kadar üstün bir ortaya koyarak maçı  9-1 gibi farklı skorla kazandı. Lider Kozlu Belediyespor, Karaelmasspor galibiyetiyle puanını 24'e yükselterek nağ mağlup liderliğini sürdürdü. 
Gol kilidini Yasin açtı
Maça etkili başlayan Kozlu Belediyespor, ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Kozlu Belediyespor, 22'inci dakika da Yasin'in golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı arttırma çabası içine giren Kozlu Belediyespor, 27 ve 28'inci dakikalarda Okan'ın golüyle durumu 3-0 getirdi. İlk yarının sonlarına doğru baskıyı iyice arttıran Kozlu Belediyespor 36'ıncı dakika da Onur'un golüyle farkı 4'e çıkardı. İlk yarıda başka gol olmayınca Kozlu Belediyespor soyunma odasına 4-0 önde girdi.
Goller yağmur gibi geldi.
İkinci yarıya sirkenelerek başlayan Karaelmasspor farkı azaltmak için yüklense de sonuç alamadı. Karaelmasspor, 47'inci dakika da Kaptan Mustafa'nın penaltı golüyle farkı 3'e indirdi.(4-1)Ardından tekrar kaldığı yerden devam eden Kozlu Belediyespor, 55'incidakika da Ali Efsat'ın golüyle durumu 5-1 getirdi. Oyunun istikrarını bozmayan Kozlu Belediyespor 60'ıncı dakika da Onur tekrar sahne aldı.(6-1)Kozlu Belediyespor, 65'inci dakika da Gökhan'ın golüyle skoru 7-1'e taşadı. İkinci yarının son bölümlerine doğru baskıyı iyice arttıran Kozlu Belediyespor,70'inci dakika da Onur'un hat rick'i farkı 7'ye çıkardı.(8-1)Kozlu Belediyespor 75'inci dakika da Gökhan tekrar sahne aldı.(9-1) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kozlu Belediyespor maçı 9-1 kazandı.
Emre Can Bayram
SAHA: Kozlu Şehir Stadyumu
HAKEMLER: Davut Özen**, Ayhan Uğurlu**, Berat Can Mekikli**
KOZLU BELEDİYESPOR: Mertcan**(Dk.35 Oğulcan**)
, Mehmet***, Yasin***, Tolga***, Cankay***, Onur***, Gökhan***,Oğuz***,Ali***, Okan***(Dk. 40 Berat**), Burak***(Dk.60 Harun**)
KARAELMASSPOR: Hasancan**,Burak*,Tuncay**,Yaşar*, Erhan*,Mustafa**, Tuncay**, Cumhur**,Ali Rıza**,Ersin*, Onur*
GOLLER: Dk.22 Yasin, Dk.27,28 Okan,Dk.36,60, 70Onur,Dk.55 Ali Afsat, Dk.65,75 Gökhan(Kozlu Belediyespor),Dk.47P) Mustafa(Karaelmasspor)