KOZLU'YU BÖLGESEL AMATÖR LİGE ÇIKARMAK İSİTİYORUZ
Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.
Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, Süper Lig ayarında transferler yaptıklarını söyleyerek, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu söyledi. Başkan Yayalar, 2 yıl içerisinde Kozlu Belediyespor'u hakettikleri yerlere getireceklerini vurguladı.
''Süper Lig ayarında takım kurduk''
Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, ''Kozlu Belediyespor'un eski günlerine tekrar geri döndürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hocamız Erkan Sadıklar yönetiminde transfer çalışmalarımız sürüyoruz. Tecrübeli ve genç oyuncuları kadromuza katıyoruz. Hedefimiz ilk önce 1. Amatör Kümede şampiyon olarak düştüğümüz Süper Lige yeniden yükselmek. Bunun içinde şuan için transferimiz hemen hemen hazır. Süper Lig ayarında bir takım kurduk. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız''dedi.
''Hedefimiz 1.Amatör ve Süper Ligde şampiyonluk''
Hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Yayalar, ''Benim hedefim Kozlu Belediyespor'u tekrar Bölgesel Amatör Lige çıkarmak. Ben bunu çok istiyorum. Şuan kadroumuz Süper Lig ayarında. İnşallah bu sezon şampiyon olursak seneye nokta transferlerle Bölgesel Lige tekrar çıkmak istiyoruz. Belediye Başkanımız Ali Bektaş'ta gerekli desteği veriyor. Bizlerde yönetim olarak var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah Kozlu Belediyespor'u hakettiği yerlere taşıyacağız''diye konuştu.
''15 Eylül'de yeni sezonu açacağız''
Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, 15 Eylül'de yeni sezonu açacaklarını belirterek, ''15 Eylül'de yeni sezonu açıyoruz. O zamana kadar transferlerimizi de tamamlamış oluruz. Şuanda son olarak profesyonel futbol oynayan Oğuz Küçük ve amatör takımdan Tolga Kalyoncu'tu kadromuza kattık. Özellikle Oğuz transferi için yoğun çaba sarf ettik. Oğuz seneye de bizim önemli silahlarımızdan olacak. İnnşallah güzel bir takım olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram