KROSCULAR SOĞUK HAVAYA MEYDAN OKUDULAR 
Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Kozlu Sahil yolu üzerinde kros müsabakaları yapıldı. Onlarca sporcu soğuk havaya aldırış etmeden bitiş çizgisine ulaşmak için kıyasıya mücadele verdi. 
**********
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyetleri kapsamından Gençler ve Yıldızlar Kros İl Birinciliği müsabakaları Kozlu Sahil Yolunda yapıldı. 
Müsabakalara Merkez İl ve İlçelerden onlarca sporcu katıldı. Kozlu Sahil Yolunda yapılan müsabakalar Gençler ve Yıldızlar olmak üzere 2 kategoride yapıldı. 
Gençler Erkekler 5000 metre Tır parkından başlarken Yıldızlar Kızlar 2000 metre yarışları ise Polis evi önünde koşuya katıldı. Öte yandan Genç Kızlar 3000 metre ve Yıldız Kızlar 3000 metre yarışlarıda Öğretmen evi önünde startı verildi. 
Bir birinden heyecanlı ve nefes kesen yarışlar sahne olan kros yarışlarında sporcular  birbirlerini geçebilmek için kıyasıya mücadele verdi. Bazı sporcular ise soğuk hava nedeniyle zaman zaman zorlansalarda parkuru tamamladı. Öte yandan herhangi bir sporcu yaralanmalarına karşı sporcuların arkasından ambulans ve polis ekipleri eşlik etti. 
Yarışların sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kategorilerinde dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.
Emre Can Bayram

Dereceye giren sporcular şu şekilde
Yıldız Erkekler Takım 3 Km
1-Yusufcan Akın(Ereğli Turgut Reis Ortaokulu)
Yıldız Erkekler Takım 3 Km
1-Ereğli Turgut Reis Ortaokulu
Yıldız Kızlar Takım 2 Km
1-Habibe Sevim(Ormanlı Ortaokulu)
Genç Erkekler Ferdi 5 Km
1-Osma Taşbaşı(Devrek Anadolu Lisesi)
Genç Erkekler A Takım 5 Km
1-Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 
Genç Erkekler A Takım 5 Km
1-Yasin Emre Yılmaz(Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi)
Genç Kızlar A Takım 3 Km
1-Devrek Anadolu Lisesi
Genç Kızlar B Ferdi 3 Km
1-Seray Açıkgöz(Alaplı İMKB Anadolu Lisesi)
Genç Kızlar A Takım 3 Km
1-Yeliz Akarca(Devrek Anadolu Lisesi)
Emre Can Bayram