KULLANILMAZ HALE GELEN TESİSE KURUMLAR TALİP OLDU
Zonguldak Kömürspor'un Fener semtinde kullanılmaz hale gelen tesisine bir çok kurum talip oldu... Kırmızı Lacivertli kulübün tesise çıkmaması durumunda ise başka kurumlara el değiştirebileceği iddia edildi. 
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Fener semtinde  yıllardır kullandığı tarihi kulüp binası kaderine terk edilmiş durumunda. Kırmızı Lacivertli takımın defalarca tadilat yaptığı kulüp binası yine bakımsızlık nedeniyle kullanılmaz hale geldi. Zonguldak Kömürspor yönetiminin almış olduğu karar neticesinde kulübe kilit vuruldu.Kırmızı Lacivertli takımın, yeni sezon öncesinde kulübün kullanılmaz halde olması nedeniyle 1. ve 2.etap kamp çalışmalarını Bakacakkadı da yaptı. Zonguldak Kömürspor'un yeni sezonda nereyi tesis olarak kullanacağı ise merak konusu oldu. 
Kurumlar talip oldu
Türkiye Taş Kömürü Kurumu(TTK)'ya ait olan kulüp binasına bir çok kurumunda talip olduğu öğrenildi. Zonguldak Kömürspor'un kulüp binasına sahip çıkmaması halinde ise kulüp binasının başka kuruma el değiştirebileceği iddia edildi.
Milletvekilleri ve işadamları destek çıkmıyor
Öte yandan işadamlarının ve milletvekilerininde Kömürspor'a destek çıkmaması gözlerden kaçmıyor. İşadamlarının ve milletvekillerinin destek çıkması halinde ise kulüp binasında yeniden tadilat yapılarak yeni sezona yetiştirebilir. Eğer destek çıkılmazsa yeni sezonda Kömürspor'u büyük bir sorun bekliyor.
Emre Can Bayram