KULÜP BİNASINDA SONA GELİNDİ
Zonguldak Kömürspor futbolcularının rahat bir şekilde konaklamaları için geçtiğimiz günlerde kulüp binasında  yenileme çalışmaları başlamıştı. Çalışmaların 15 20 güne tamamlanarak Kömürspor yönetimine teslim edilmesi planlanıyor.
TFF 2.Lig Beyaz Grupta temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un yıllardır kanayan yarısı haline gelen kulüp binası ile ilgili geçtiğimiz aylarda önemli gelişmeler yaşanmıştı. Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir'in talimatı ile Fener'de bulunan kulüp binasında yenileme çalışmaları başlamıştı. 1 aydır çalışmaların devam ettiği kulüp binasında futbolcuların kaldıkları odalara lavobalar yerleştirilerek odaları büyütme çalışmaları devam ediyor. Öte yandan çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanarak Kömürspor yönetimine teslim edilmesi planlanıyor.
Tesisat ustası Sadık Altın, 15 20 güne kadar kulüp binasında çalışmaların biteceğini söyleyerek, ''Banyolar yerleştiriliyor. Odalarda duvarlar kırılarak genişletiriyoruz. Su tesisatı ve elektrik tesisatı yenileniyor. 15 20 güne kadar teslim etmeyi planlıyoruz. Çok bir işimiz kalmadı. Eskisinden daha iyi olacak. Eskiden odalarımız dardı. Şimmdi ise geniş ve ferah bir hal alacak. Işıklandırma ile birlikte futbolcular için güzel bir ortam oluşacak''diye konuştu
Emre Can Bayram