KULÜP TADİLATI BAKANLIĞA TAŞINACAK

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Kulüp binası tadilatını tamamlamak için Gençlik Spor Bakanlığından destek isteyecek.

***************

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, Fenerde yer alan kulüp binasını modern bir hale dönüştürmek için kendi imkanları ile çalışmalar yapmıştı. Ancak maddi kriz ve korona virüs nedeniyle kulüp binası tadilatı yarıda kaldı. Ardından Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, kulüp binasını yerinde inceleyerek çalışmaların son halini fotoğrafladı. Başkan Hürfikir, kulüp binasının tadilatını tamamlamak için kollarını sıvadı. Gençlik Spor Bakanlığı yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren, A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, tesisin tamamlanması noktasından çekilen fotoğrafları Bakanlığı gönderecek. Bakanlığın onay vermesi halinde yarım kalan tadilat tamamlanarak yeni sezona yetiştirilecek.

Tamamlanırsa tesis sorunu çözülecek

Kulüp binası tadilatı nedeniyle sezondan başından buyuna kadar Dsi misafirhanesinde kalan Zonguldak Kömürspor, kulüp binasının tamamlandığında kendi tesisine kavuşacak. Öte yandan yılllardır tesis sıkıntısı çeken Kömürspor'ûn tadilatın  tamamlanmasının ardından bir kaç yıl daha tesis sıkıntısı çekmemesi planlanıyor.

Emre Can Bayram