KULÜPLERE KORONA TESTİ YAPILACAK MI?
Süper Lig dört büyüklerinden Galatasaray'da yaşanan  korona krizinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Süper Lig, TFF 1.Lig, 2.Lig 3.Lig, Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Liglere korona virüs testi yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.
*******************
Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de etkisini göstermeye devam eden korona virüs nedeniye bütün spor müsabakaları iptal edilmişti. Spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından bütün futbolcular ve antrenörler görev yaptıkları takımlardan ayrılarak evlerine dönmüştü. Son olarak Süper Ligin dört büyüklerinden Galatasaray teknik patronu Fatih Terim ve ikinci Başkan Abdürrahim Albayrak'ında korona virüs testi pozitfi çıktı. Yaşanan gelişmelerin ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonuna çevrildi.Türkiye Futbol Federasyonun Süper Lig, TFF 1.Lig, 2.Lig 3.Lig, Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Liglere korona virüs testi yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.
Zonguldak Kömürspor'da durum normal
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik heyet ve futbolcuları spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından evine döndü. Şuan için Zonguldak Kömürspor teknik heyet ve futbolcularından durum normal olurken, futbolcular ve teknik heyet evlerinde kalarak bu durumu atlatmayı planlıyor. Futbolcularda tedirginlik sürerken, zamanlarını evde egzersiz yaparak geçiriyor. 
Liglerin durumu belirsiz
Korona virüs nedeniyle liglerin iptal edilmesinin ardından liglerin durumunda hale belirsizlik sürüyor. Türkiye'yi etkisi altına alınan korona virüs nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonun şuan için ligler konusunda planlaması sürüyor. 
Emre Can Bayram