U-14 Liginde şampiyon olma başarısı gösteren Zonguldak Kömürspor altyapı Antrenörü Muhammet Şafak ve sporcular bugün Kulüp Başkanı Süleyman Caner ziyaret ederek kupa’yı takdim etti. 

Başkan Caner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu başarının kısıtlı imkanlarla alındığının altını çizdi. Altyapı Antrenörü Muhaömet Şafak ise 3 yıl önce bu göreve devraldıklarını ve bu başarıların artarak devam edeceğini söyledi.

Zonguldak Kömürspor altyapı Antrenörü Muhammet Şafak,”Altyapıda güzel şeyler oluyor. Kısıtlı imkanlarla bu büyük başarıyı elde ettik. Amacımız bu başarıları daha da arttırarak devam ettirmek. Bu çocuklar Zonguldak Kömürspor’un geleceğiz. Hedefim buradan milli takıma oyuncu kazandırmak”dedi. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,”Bu çocuklar Zonguldak Kömürspor’un geleceği. Hepsinin alnından öpüyorum.Bu başarılar kısıtlı imkanlarla kazanıldı. Bu başarıda emeği geçen başta Muhammet Şafak olmak üzere Metin Aydın, Sadettin Birinci ve Oğuzhan Akman hocama teşekkür ediyoruz. İnşallah onlarda ilerde A takıma yükselerek ağabeylerinin yerini alacaklar”diye konuştu.

Emre Can Bayram