KUPA YÜKSEL'İN ELLERİNDE 
Curling branşında Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösteren Stad Atletik Kulübü antrenörü Mustafa Demir ve sporcular, kupayı Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e çıkardı. 
Kocaelin'de yapılan Kulüpler arası Atatürk'ü Anma curling turnuvasında 12 takım arasında Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösteren Stad Atletik curling takımı kente geldi. Stad Atletik curling takımı Mustafa Demir yönetiminde sporcular aldıkları başarıyı Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'le paylaştı. 
Spor İl Müdürü Hakan Yüksel; 'Curling branşı emin ellerde'
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, antrenör ve sporcuları tebrik ederek, ''Biliyorsunuz ki curling kısa bir süre önce faalieyete geçti. Görüyorum ki curling branşı emin ellerde. İlk il dışında müsabaka da ilk kuapmız geldi. İnşallah bu başarılar artarak devam edecek. Bizler antrenör ve sporcularımıza güveniyoruz''dedi.
Antrenör Mustafa Demir; 'Hedefimiz ilerki turnuvalarda şampiyonluk elde etmek'
Curling antrenörü Mustafa Demir, curlinge ilginin artarak devam ettiğini söyleyerek, ''Curling branşına her geçen gün atarak devam ediyor. İlk il dışında ki resmi müsabakamızda üçüncü olduk. İnşallah hedefimiz ilerki turnuvalarda şampiyonluklar elde etmek. Bunu başaracak güçteyiz. Güzel bir tesisimiz var. Bizlere desteklerinden dolayı Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ederiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram