KURNAZ ALTYAPIYA SAHİP ÇIKTI
Zonguldak Kömürspor'a maddi ve manevi destek veren işadamı Alaattin Kurnaz'dan bir destek daha geldi. Kurnaz, Zonguldak Kömürspor'un altyapı takımına futbol topu sponsoru oldu.
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor altyapı çalışmaları antrenör Muhammet Şafak yönetiminde Dilaver Erdoğan Demir Stadyumunda devam ediyor.2005 2006 2007 2008 2009 doğumlu minik elmaslar antrenör Muhammet Şafak yönetiminde futbolun temel eğitimlerini alıyor. Zonguldak Kömürspor'a daha önce de forma sponsoru olan Gelikspor eski Başkanı  işadamı Alaattin Kurnaz'dan bir destek daha geldi. Kurnaz, Kömürspor'un futbol topu ihtiyaçlarını karşılayarak Kömürspor'a destek verdi. İşadamı Alaattin Kurnaz'ın bu büyük desteği ise Kırmızı Lacivertli taraftarlardan büyük övgüler aldı.
Zonguldak Kömrspor'un altyapı antrenörü Muhammet Şafak, ''Daha önce de forma sponsoru olan Başkanımız Alaattin Kurnaz, bu kez de futbol topu sponsorumuz oldu. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kömürspor altyapısına destekleri büyük. Hala da destek vermeye devam ediyor''diye konuştu.
Emre Can Bayram