LİG BAŞLAYACAKMIŞ GİBİ TETİKTEYİM
Zonguldak Kömürspor Kaptanı Sinan Ören, spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
Kaptan Sinan Ören, korona virüs nedeniyle evde dışarı çıkmadığını söyleyerek, her gün düzenli olarak evinin grajında sporunu yaptığını ve lig başlayacakmış gibi tetikte olduğunu söyledi.
''Her gün düzenli olarak sporumu yapıyorum''
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, her gün düzenli olarak spor yaptığını söyleyerek, ''Zor günler geçiriyoruz. Bende futboldan uzaklaştığımız bu günlerde ailemle vakit geçiriyorum.Evdeyim dışarı çıkmıyorum. Bakanlığımızın evde kal çağrısına uyuyorum. Ama sporuda bırakmıyorum. Evimin grajında spor aletleri var. Her gün düzenli olarak akşam saatlerinde orayı inerek sporumu yapıyorum.Her an maçlar başlayacakmış gibi tettikteyim. Formumu da koruyorum. İnşallah sezon başlayınca yine aynı formumda olacağım''dedi.
''Takım arkadaşlarımı özledim''
Takım arkadaşlarını özlediğini ifade eden Ören, ''Takım arkadaşlarımı ve hocalarımı özledim. Korona virüsde dolayı da hem futboldan hemde onlardan uzak kaldım. Olsun. İnşallah bugünlerde atlatacağız. Önemli olan sağlığımız. Futboldan önce sağlık. Taraftarımızda kendine dikkat etsin. Mümkün olduğunca onlarda evlerinde kalsınlar. Sezon başladığında inşallah onlarla da kavuşacağız. Takım arkadaşlarım ve bende formumkuzu koruyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın''dedi.