LİGLER NİYE İPTAK EDİLMİYOR 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 12 Haziranda başlayacaklar öncesinde açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 15 Haziranda başlayacak liglere tepki göstererek, 'Bir çok ilin giriş çıkışı kapalı. Türkiye'de hala ölümler devam ediyor. Dün basketbol ve voleybol gibi branşların ligleri iptal edilirken bizler niye edemiyoruz. Önce sağlık'dedi. Başkan Caner ayrıca TFF Başkanı Özdemir'e seslenerek futbol branşının basketbol ve voleybol branşlarından ne özelliği olduğunu sordu. 
''Vefat sayıları devam ederken ligler nasıl devam ediyor''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 12 Haziranda Liglerin başlayacağını açıkladı. Ancak bu korona virüs devam ederken nasıl oluyorda bu ligler devam edebiliyor. Bir çok ilin giriş çıkışı kapalı. Türkiye'de hala ölümler devam ediyor. Dün basketbol ve voleybol gibi branşların ligleri iptal edilirken bizler niye edemiyoruz. Önce sağlık''diye konuştu.
''Sosyal mesafe kuralına nasıl uyacağız''
Sosyal mesafe kurallarına nasıl uyacaklarını ifade eden Başkan Caner, ''Antrenmanları nasıl yapacağız. Bizim zaten tesis sıkıntımız var. Maçları Devrek'de oynayacağız. Ama soyunma odaları zaten küçük sosyal mesafeye nasıl uyacağız. Diğer şehirlere aynı otobüsün içinde nasıl gideceğizBurası madenci kenti ve akciğer hastalıkları da çok. Korona virüsden en  çok etkilenen illerin başında geliyoruz. Bence bu son 15 ile ve Zonguldak için yardım yapılması gerek''şeklinde konuştu.
''Kulüpler maddi yönden sıkıntıda''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kulüplerin maddi yönden sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, ''Kulüpler büyük sıkıntıda. Her kulüp gibi bizde sıkıntı yaşıyoruz. Maddi kaynağımız zaten yok. Maçlar oynanmayınca para da alamıyoruz. Sabit gelir konusunda da yeterli gelirimiz yok. Türkiye Futbol Federasyonun kulüplere destek vermesi gerekiyor''dedi. 
Emre Can Bayram