LİGLERİN NE ZAMAN BAŞLAYACAĞI KONUSUNDA TAKİPÇİYİZ 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, spordan önce herkesin sağlığını düşünmesi gerektiğini söyleyerek, herkesin Bakanlığın çağrısına uyarak evde kalmasını istedi. Başkan Caner ayrıca oyuncuların kondisyonlarının uzaktakip edildiğini ve liglerin ne zaman başlayacağı konusunda gündemi takip ettiklerini söyledi. 
''Spordan önce sağlımızı düşüneceğiz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bizlerde Bakanlığımızın evde kal çağrısına uyarak işlerimizi evden yapmaya çalışıyoruz. Ama spordan da kopmuyoruz. Liglerin ne zaman başlayacağı konusunda takipçiyiz. Arkadaşlar önceliğimiz spordan önce sağlık. Biz ilk önce sağlığımızı düşüneceğiz. O yüzden çağrılara kulak asmayın evde kalın. İnşallah hep beraber bunundan üstesinden geleceğiz. 
''Oyuncular evlerinde çalışıyorlar''
Oyuncuların evlerinde çalışmalarını devam ettiğini ifade eden Başkan Caner, ''Oyuncularımız biliyorsunuz korona virüs nedeniyle evlerindeler. Bizlerde onlara günlük program gönderiyoruz. Bu şekilde kondisyonlarını koruyorlar. Kondisyoner hocamız tarafından bu antrenmanların uzaktan takip ediliyor. Maçların ne zaman başlayacağı hala belli değil. Bu virüs gitmediği takdirde maçlar oynanmaz. Herşeyi başı sağlık''diye konuştu.