LİGLERİN TAMAMEN BİTİRİLMESİNİ İSTİYORLAR 
Korona virüs nedeniyle bütün spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından bütün sporcu ve antrenörler virüsten korunmak için kendilerini evde izole ediyor. Kayserispor Başkanın liglerin kendileri için bittiğini açıklamasının ardından Zonguldak Kömürspor'da liglerin bitirilmesi yönünde kararın verilmesini istiyor. 
***************
Tüm Dünya'yı ve Türkiye'yi de etkisi altına korona virüs nedeniyle her geçen gün vakası sayısı ve hayatının kaybedenlerin sayısı artıyor. Geçtiğimiz günlerde spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından bütün sporcular ve antrenörler memleketlerine dönerek Bakanlığının çağrısına uyuyor.Zonguldak'ın 2.Ligde tek profesyonel takımı olan Zonguldak Kömürspor'da spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından memleketlerine döndü. Yeşil sahalardan kendilerini uzak tutarak evlerinde kendilerini izole eden sporcu ve antrenörler Bakanlığın evde kal çağrısına uymaya çalışıyor. 
Son olarak Süper Ligin dört büyüklerinden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve ikinci Başkan Abdürrahim Albayrak'ın korona virüs nedeniyle tedavi altına alınmasının ardından futbolcu ve antrenörler büyük tedirginlik ve korkuya kapıldı. Zonguldaklu futbolcular ve antrenörler Türkiye Futbol Federasyonun  biran önce bir karara vararak bu sezonun tamamen bitirilmesi yönünde karar vermesini bekleniyor.
**********
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı; 'Bu aşamada bize göre ligler bitmiştir'
Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Geçen hafta "önce sağlık" diyerek, liglerin ertelenmesini talep etmiştik. Ne kadar haklı olduğumuz, ilk olarak çok değerli Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve ardından Fenerbahçe kulübünde bir futbolcu ve personelde koronavirus değerlerinin pozitif çıkması ile bir kez daha ortaya çıktı. Hastalığa yakalanan camianın çok değerli isimlerine acil şifa diliyoruz. Geçen hafta liglerin ertelenmesi kim bilir kaç futbolcu, yönetici, teknik adam, polis, gazetecinin vs. bu salgına yakalanmasını önledi? Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca liderliğinde sağlık personelinin büyük özverisine karşın, vaka ve ölüm sayısı ne yazık ki artıyor. Benzer coğrafya ve kültürün olduğu İtalya ve İspanya, endişelerimizi artırıyor ve bu savaşın düşünülenden de öte uzayacağını gösteriyor. Bu aşamada bize göre ligler bitmiştir''dedi. 
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonun liglerle ilgili nasıl bir karar vereceği ise önümüzdeki günlerde belli olması planlınıyor.